Процедури:
Асистент
Главен Асистент
Доцент
15.09.2021 – 15.10.2021
Описание:
Процедура за заемане на академичната длъжност „доцент“
Професионално направление: 5.12. Хранителни технологии
Научна специалност: „Технология на биологично активните вещества (вкл. ензими, хормони, белтъчини)“
Кандидати:
гл. ас. д-р Петя Маринова Методиева:
Рецензии:
Проф. д-р Цонка Иванова Годжевъргова
Проф. д-р Тодор Димитров Димитров
Становища:
Проф. дсн Гюрга Стефанова Михайлова
Проф. д-р Илиана Борисова Начева
Доц. д-р Настя Василева Иванова
Доц. д-р Светла Максимова Дянкова
Доц. д-р Силвия Атанасова Иванова